Η Εταιρεία

Κοντά σας, από το 1990.

Μετά από την πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο των κατασκευών και έπειτα από μεγάλη εμπειρία σε ανάλογες εργασίες, ιδρύσαμε την Alumar. Μία ομάδα ανθρώπων με ειδίκευση στον χώρο της κατασκευής συστημάτων αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες ακόμα και των πιό απαιτητικών πελατών. Εκμεταλλευόμενοι την εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, έχουμε ως στόχο την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει το αλουμίνιο και το PVC. Από το 1990 μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει να συνεργαστούμε επιτυχώς με κατασκευαστικές επιχειρήσεις, τεχνικές εταιρείες και σαφώς ιδιώτες.

Με γνώμονα τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αλλά και το συμφέρον του πελάτη, σας παρέχουμε οικονομικές λύσεις και προϊόντα. Δείτε στην ιστοσελίδα μας την ποικιλία αλλά και ποιότητα που παρέχουμε σε πόρτες αλουμινίου και PVC, παράθυρα αλουμινίου και PVC, μπαλκονόπορτες αλουμινίου και PVC και πολλά άλλα…

Σας εγγυόμαστε συνέπεια, εργατικότητα και πραγματικό ενδιαφέρον για την ικανοποίησή σας. Στηρίζουμε τον πελάτη από την πρόταση, την υλοποίηση, μέχρι και την κατασκευή με πιστοποιημένα υλικά.

Διαπιστώστε και μόνοι σας την σχέση αξίας και ποιότητας με τις υπηρεσίες μας!

Με εκτίμηση,
Alumar

Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε για τυχόν τρέχουσες προσφορές!